Afspraak maken

‘Heeft u een goede ‘klik’ met uw gebit?’

Peter Marsman

Toen Peter Marsman zijn medisch-biologische opleiding tot tandprotheticus had afgerond, opende de tandtechnieker en -protheticus zijn eigen praktijk in Nijmegen. Ruim daarvoor runde hij al jarenlang zijn eigen tandtechnische laboratorium. Met zijn uitstekende gevoel voor het vervaardigen van natuurgetrouwe gebitsprotheses, bouwde hij een goede naam op in Nijmegen en wijde omgeving. Deze gebitsprotheses worden door hemzelf in zijn eigen tandtechnische laboratorium vervaardigt.

Persoonlijk

Bij alle door te lopen fases tijdens uw behandeling wordt u door Peter persoonlijk begeleid. Hierbij zijn hoogstaande kwaliteit en service kenmerkend voor zijn werkwijze. U kunt bij Tandprothetische Praktijk Dukenburg behalve in het Nederlands, zelfs ook in het Engels, Spaans of Papiamentu te woord worden gestaan. Peter: ‘Ik vind het belangrijk dat iedere cliënt zich op zijn of haar gemak voelt. Ik creëer graag een goede ‘klik’, zowel persoonlijk als in het kunstgebit. Het is mijn doel dat iedere cliënt met een nieuw kunstgebit hier lachend de deur uit gaat!’

Vragen staat vrij

Bij het zoeken naar informatie over gebitsprotheses op internet, is het begrijpelijk als u door de bomen het bos niet meer ziet. Bij twijfel bent u van harte welkom in onze praktijk voor een gratis consult. Bellen mag uiteraard ook.

Afspraak maken

Behandelingen vinden plaats op afspraak. Een afspraak maakt u telefonisch: (024) 3430986. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 18.00 uur. Er is ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Certificaten

Tandprothetische Praktijk Dukenburg is ISO-gecertificeerd en aangesloten bij de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT).