Vergoedingen

‘Bij Tandprothetische Praktijk Dukenburg bent u verzekerd van goede zorg’

Het merendeel van de ziektekostenverzekeraars vergoeden de kosten van behandelingen bij een tandprothetische praktijk. Soms geheel, soms gedeeltelijk. Het is uiteraard afhankelijk van hoe u verzekerd bent. Neemt u bij twijfel gerust contact op met Tandprothetische Praktijk Dukenburg om uw vergoeding en/of eventuele kosten te laten berekenen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Ontzorgen

Zodra uw verzekeraar akkoord heeft gegeven aan de door u gekozen behandeling, zal de aanvraag hiervan en de verdere communicatie hierover, u uit handen worden genomen door het team van Tandprothetische Praktijk Dukenburg. U wordt daarmee ontzorgt en de tandprotheticus zal met de voor u geïndiceerde behandeling beginnen. Uw kunstgebit wordt met de grootste zorg vervaardigd en er wordt altijd gestreefd naar een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat. Tandprothetische Praktijk Dukenburg biedt u een jaar garantie op duurzaamheid van uw nieuwe kunstgebit.

Geen verwijzing nodig

Tandprothetische Praktijk Dukenburg valt in de categorie eerstelijns zorgverlening. Er wordt zorg geboden waar iedereen gebruik van kan maken, zonder doorverwijzing van bijvoorbeeld uw tandarts.